Categories

Follow us on
We accept
La veu interior

La veu interior

Author: Torralba Roselló, Francesc
Editorial: COMANEGRA
Pages: 124
Edition: 1edition
Edition date: 01-01-2015
ISBN: 9788416033478
Price: 14,5 €

Notify me when available
0 (0) Rate and see the comments of this book

L'Edith té trenta-nou anys i és una d'aquelles persones que tenen ganes de sentir, viure i conèixer. Sempre ha tingut una relació molt estreta amb el seu oncle Agustí, un venerable ancià que veu passar els darrers dies de la seva vida des d'una residència. No el pot anar a veure gaire sovint perquè viu la vida a contrarellotge, però s?escriuen i comparteixen els anhels, les pors i els dubtes.

Francesc Torralba (Barcelona, 1967) és filòsof i teòleg i li apassiona escriure. Es dedica a la docència universitària i dirigeix la Càtedra d?ètica aplicada Ethos de la Universitat Ramon Llull. La seva obra, que comprè més de vuitanta títols, ha estat traduïda al francès, l'anglès, l'alemany, l'italià, el portuguès

Les cartes que s'escriuen l'Edith i l'Agustí ens acosten a dos personatges que es troben en moments vitals molt diferents: mentre ella viu la incertesa de l'edat adulta, ell contempla la vida des de l'experiència. Els moments compartits surten de ben endins i es converteixen en una reflexió vital al voltant del temps, la por i les preocupacions de la vida d'avui.
Related Books
La voz interior
La voz interior
Torralba Roselló, Francesc
124 pg.
14,5 €Notify me when available

Comments and rates

Leave a commentLogin to rate
Information