Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Audicio i llenguatge. cos de mestres. temari

Audicio i llenguatge. cos de mestres. temari

Autor: Sánchez Sánz Mercedes
Editorial: EDITORIALCEP
Paginas: 334
Edición: 1edición
Fecha edición: 23-11-2010
ISBN: 9788468103365
Precio: 50 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Ver índice
L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al cos de mestres en l'especialitat d'Audició i Llenguatge.
El material que es recull en aquest volum és específic per a la preparació del professorat a la prova-oposició. Des dels continguts proposats (que responen de forma precisa al programa especificat en la convocatòria) fins a l'estructura de tota l'obra, estan pensats per facilitar la tasca de l'opositor/a, adoptant una forma susceptible de ser presentada sense necessitat d’interpretació o cap adaptació, desproveïda de tot element que pugui distreure o entrebancar la tasca d'estudi o assimilació del temari.
En aquest volum teòric es recullen els 25 temes descrits en la convocatòria, agrupats per afinitat (no en ordre numeral), la qual cosa facilita el seu estudi i assimilació. La nostra experiència com a formadors/es per a oposicions ens ha permès comprovar la idoneïtat d'aquest sistema.
Es tracta de 25 temes acabats, que l'opositor/a pot plasmar tal com els troba redactats, sense un altre treball que el de la seva assimilació.
És molt el que es decideix en unes oposicions i el /l'aspirant ha de comptar amb totes les estratègies necessàries perquè no hi hagi aspectes formals o eventuals que desvirtuïn el treball de preparació realitzat durant mesos.

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información