Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Cos de professors tècnics de formació professional. serveis a la comunitat. tema

Cos de professors tècnics de formació professional. serveis a la comunitat. tema

Autor: Mariana Fernandez Luisa
Editorial: EDITORIALCEP
Paginas: 494
Edición: 1edición
Fecha edición: 12-11-2010
ISBN: 9788468102801
Precio: 46 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Ver índice
L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al Cos de Professors Tècnics de FP en l'especialitat de Serveis a la Comunitat
Quan un professional pren la decisió d'opositar ha de conèixer bé la plaça a què opta. En el cas que ens ocupa el professor Tècnic de Serveis a la Comunitat té la possibilitat d'exercir aquesta professió com a docent en Cicles Formatius de Formació Professional com en Equips d'Orientació Educativa, Col·legis d'Educació Especial o Departaments d'Orientació.
Opositar és un camí individual, i com tot bon caminant l'opositor ha de cercar els seus punts forts i febles, i a partir d'ells anar ampliant i personalitzant l'estudi. Tots tenim una formació universitària, però cadascuna diferent. S'ha de donar un marc científic al tema facilitant aquesta feina en elaborar mapes conceptuals sobre aspectes com el joc, o sobre personatges de renom com Piaget. Aquests mapes ajudaran a memoritzar i a relacionar teoria i pràctica educativa
Com qualsevol professor, el PTSC ha de conèixer en profunditat el marc legal en què desenvolupa la seva feina docent. Hem de recordar que ens trobem en un moment de convivència de lleis orgàniques, per la qual cosa fent referència al RD 806/2006, de 30 de juny, pel qual s'estableix el calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu, establert per la Llei Orgànica 2/2006 de 3 de maig d'Educació (LOE) durant aquests cursos escolars es comencen a implantar etapes segons la LOE, extingint-se la Llei Orgànica 1/1990 de 3 d'Octubre d'Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE).
A l'últim, cercar una ressenya que actualitzi el desenvolupament del tema i que confirmi que treballem en equip multidisciplinari en molt diferents mitjans. Recordem el proverbi africà “per educar un nen fa falta la tribu sencera”. El PTSC està immers en diverses comunitats, i ha de participar activament en elles, tant les pròximes com les de major volum. Reconeixem que ens hàgim immersos en una societat multicultural i aquest fet ens obliga a replantejar-nos com ha de ser la intervenció cultural en aquest nou escenari.

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información