Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Instal·lacions domòtiques

Instal·lacions domòtiques

Autor: Antonio Rodriguez; Miquel Casa
Editorial: MARCOMBO, S.A.
Paginas: 170
Edición: 1edición
Fecha edición: 30-05-2015
Colección: MARCOMBO FORMACIÓN
ISBN: 9788426722331
Precio: 29,95€28,45 €

Comprar libro
Portes gratis en
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Entrega de 24 a 48 horas en España
Aquest llibre desenvolupa els continguts del mòdul d'Instal·lacins domòtiques del CFGM d'Instal·lacions elèctriques i automàtiques. També pot ser útil per al mòdul corresponent del Cicle Formatiu de Grau Superior i per als Certificats de Professionalitat de la família professional de l'electricitat-electrònica: ELEM0111 2 Muntatge i manteniment de sistemes domòtics i immòtics; ELEM0211 3 Gestió i supervisió del muntatge i manteniment de sistemes domòtics i immòtics; ELEM0511 3 Desenvolupament de projectes de sistemes domòtics i immòtics. Igualment és apte per al Certificat de professionalitat de nivell 3 de la família professional d'Informàtica i comunicacions: IFCT0409 3 Implantació i gestió d'elements informàtics en sistemes domòtics/immòtics de control d'accessos i presència i de videovigilància, que acredita amb caràcter oficial les competències professionals que capaciten per al desenvolupament d'una activitat laboral amb significació d'un lloc de treball.
Aquest llibre permet al professorat treballar una programació adaptada a les necessitats dels seus alumnes, així com oferir la flexibilitat suficient per donar resposta a tots els ritmes d'aprenentatge. Cada unitat formativa s'ha desenvolupat incloent els coneixements teòrics imprescindibles per a conèixer i dominar els diferents sistemes domòtics i, alhora, proposant una sèrie d'activitats teòriques i pràctiques que permetin assimilar els conceptes i fonaments de la domòtica.
El llibre inclou alguns sistemes domòtics descatalogats que les empreses no comercialitzen. No obstant, hem considerat oportú fer-ne un breu repàs pel fet que encara hi ha centres educatius que ho expliquen perquè en el seu moment van adquirir material i encara existeixen instal·lacions que s'han de mantenir.
D'altra banda, el lector pot descarregar-se gratuïtament de www.marcombo.com el software ECOBOX per gentilesa de l'empresa TDS Domótica e Inmótica S.L., solució informàtica que permet tant la configuració dels paràmetres de funcionalitat i consum elèctric com la monitorització de consums, simulació d'ús de tarifes, activació directa d'equips i accés a les estadístiques de consum.
Antonio Rodríguez Arenas: Enginyer tècnic en electrònica. Actualment és professor de Secundària.
Miguel Casa Vilaseca: Professor tècnic de Formació Professional en l'especialitat d'Instal·lacions Electrotècniques.
Libros relacionados
Instal.lacions elèctriques interiors. gm.
Instal.lacions elèctriques interiors. gm.
Gonzalez, Pedro; Sebastian ,jose Maria
368 pág
39 €Comprar libro
Instalaciones de distribución
Instalaciones de distribución
José M. Espinosa; Asunción León
280 pág
29,95 €
Portes gratis
Comprar libro
Documentación técnica en instalaciones eléctricas 2.ª edición 2017
Documentación técnica en instalaciones eléctricas 2.ª edición 2017
Rodriguez Fernandez, Julian; García-heras Pino, álvaro
234 pág
26 €Comprar libro

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información